ES SMEJOS PAR ĒNĀM! [stāsta apraksts].


Šis stāsts būs par mistiku, mīlestību, kaisli un nodevību. 
Stāsts tiek rakstīts jau kopš 2011.gada un tikai tagad tiks publicēts. Bet tas vēl nav pabeigts!
Cerams, ka Jums patiks. 

Tagad par galvenajiem varoņiem:

Līga Bardo - meitene ar gaišiem matiem, gaišām acīm iemīlas puisī, bet tā nav mīlestība no pirmā acu skatiena. Viņa lēnām iepazīst viņu. Mācās mājās. Vecāki gājuši bojā aviokatastrofā, kurai vēl nav zināms iemesls. Līgas pagātni, kā arī viņas ģimenes pagātni klāj noslēpumu plīvurs, kas pamazām tiek atklāts. 

Pauls Vezerels - Gaiši mati, zilas acis. Atrod savu sapņu meiteni. Tā ir mīlestība no pirmā acu skatiena. Bet vai patiesa? Nonāk strupceļā, starp labo un slikto. Meklē izeju. Viņa dzīvi klāj noslēpumi, kurus nemaz nevēlas atklāt Līgai, jo viņam pašam tie liekas pārāk pretīgi.

Dāvids Vezerels - Paula brālis. Melni mati, zaļas acis. Kā kaķis, kluss un maigs, kamēr nenokaitina. Viņam nepatīk Līga, viņiem nav saskaņas. Viņus vieno tikai noslēpumi un mīlestība, bet viņam mīlestība pret brāli, kuru cenšas nosargāt. Protams, sargāšana viņam nevedas kā nepieciešams.

Adrians Bardo - Līgas brālis. Kluss un nekaitīgs. Viņš nelien, kur nav nepieciešams. Uztraucas par māsu un viņas dzīvi. Bet nespēj palīdzēt, jo Līga pati neļauj. Tumši mati, pelēkas acis. Meklē iespēju pazust un neatgriezties.

Violeta Mālere - Līgas labākā draudzene. Gari, brūni mati, brūnas acis. Sirsnīga un tiešām laba draudzene. Vēlas daudz palīdzēt draudzenei, bet nesanāk, jo par maz spēka. Ir no slavenas Māleru dzimtas, kas no gadsimta uz gadsimtu apveltīta ar īpašām spējām.

Pašlaik viss.
Ar laiku tiks pievienoti vēl citi personāži, kas būs sastopami šajā stāstā. 
Cerams, ka tiešām Jums patiks! :)















Populāras ziņas